dimarts, 27 d’abril del 2010

Entreu a la prestatgeria digital!!

Hola amics! si voleu gaudir dels plaers de la lectura aquest és el vostre espai:
http://phobos.xtec.net/llibres/prestatgeria/index.php es tracta d´un enllaç directe a la prestatgeria de la XTEC, una eina molt útil i nova per a tots.
Potser alguns de vosaltres no esteu familiaritzats amb aquest tipus de servei així que intentarem respondre algunes de les preguntes més freqüents:
Què és una prestatgeria digital?
La prestatgeria és un espai des del qual els centres docents i altres entitats relacionades amb la docència i el Departament d´Educació poden crear llibres digitals amb l´alumnat de manera senzilla i còmoda. A mesura que es creen llibres nous, aquests queden enmagatzemats a la prestatgeria i estan a l´abast de tothom que els vulgui consultar.
És un servei gratuït?
Que sí garrepes!, és un servei totalment gratuït!
Com puc buscar un llibre?
El criteris per buscar llibres són: els títols, els noms dels centres propietaris, els descriptors, els idiomes, els municipis d'on són els centres propietaris, els noms dels usuaris administradors i les col·leccions a les quals pertanyen.

1 comentari:

  1. Molt útil això, no?
    És dels pocs recursos que penso que es podrien adaptar a l'Educació Social... Bé, potser amb una mica d'imaginació es podrien adaptar tots! Aquest any ens exploten la capacitat creativa o imaginativa, recurs indispensable per als educadors, jajaja!
    Ànims, xavalitos!!

    ResponElimina