dimarts, 27 d’abril del 2010

JClic: el successor del Clic 3.0

El JClic és un conjunt d’aplicacions informàtiques que serveixen per a realitzar diversos tipus d’activitats educatives: trencaclosques, associacions, exercicis de text, mots encreuats,... aquestes activitats es presenten empaquetades en projectes. Cada projecte està format per un conjunt d’activitats i una o més seqüències, que indiquen l’ordre en què s’han de mostrar.
Els principals objectius d’aquest projecte són: fer possible l’ús d’aplicacions educatives multimèdia “en línia”, directament des d’Internet. Mantenir la compatibilitat amb les aplicacions Clic 3.0 existents (el Clic és l’antecessor del JClic) i ampliar l’àmbit de cooperació i intercanvi de materials entre escoles de diferents països.
Les novetats del JClic respecte al Clic 3.0 són l’ús de gràfics, incorporació de recursos multimèdia, millores visuals (possibilitat d’escriure codi HTML en les caselles, text amb estils,..) i noves característiques de les activitats, com per exemple el temps màxim, nombre màxim d’intents, etc, entre d’altres. Tots els textos i missatges del JClic es troben en fitxers externs, per tal de simplificar la seva traducció a altres idiomes.

http://moodle.urv.net/moodle/file.php/20691/CURSTELEMATICJCLIC/index.htm
http://www.terrasur.com/jclic/library.php

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada